Висше училище по застраховане и финанси

Университети в град СофияВисше училище по застраховане и финанси
Адрес: София 1618, ж.к. Овча Купел, ул.Гусла №1
тел.: +359 2 401 58 12
факс +359 2 401 58 21
е-mail: office@vuzf.bg

Официален сайт:
http://www.vuzf.bg

Висшето училище по застраховане и финанси предлага обучение за образователно-квалификационната степен “бакалавър” в редовна и задочна форма на обучение по специалностите:

  • Застраховане и осигуряване
  • Финанси
  • Счетоводство и контрол

Приемът е организиран по специалности и форми на обучение. Извършва се на конкурсен принцип, въз основа на класиране по една от следните равностойни по тежест оценки:

  • конкурсен изпит във ВУЗФ;
  • издържан конкурсен изпит за бакалавърска степен в друго висше училище в страната през годината на кандидатстване във ВУЗФ. Признават се оценки от изпити по: математика, български език и литература, история на България, география, икономика или от общообразователен приемен тест, като за целта към документите за кандидатстване се прилага оригинален документ, удостоверяващ резултата от положения изпит.

Кандидатите с оценки от приемни изпити в други висши училища в страната могат да се явят на конкурсен изпит във ВУЗФ, като при класирането се взема по-високата им оценка.

Висше училище по застраховане и финанси се намира в град София. Свързани ключови думи към висшето учебно заведение (, , , , , ). Можете да следите последните коментари за университета RSS 2.0 или да го коментирате

Comments (1)

  • rumen vidinov says:

    iskam da uha shetovodtstvo i kontrol vav plovdiv ili sofia zavarshila sam 2006g kak se kandidatstva vav universitet

Leave a Reply